2012. augusztus 22., szerda

Nincs net

Vasárnap este óta nincs internet az albiban. Úriember természetesen nem tájékoztatott minket a fejleményekről. Ha én nem kérdezek rá akkor szépen csendben hallgat.

Állítólag a routerel van gond, megpróbálta megjavítani ( jahperszehogyne mikor egy zárat nem tud kiszedni az ajtóból majd pont routert szerel ), de nem sikerült. Kedden megint rákérdeztem, h helloka eny news? Hát izé, átmenetileg nincs net. Nem mondod? Vettem észre. Állítólag megrendelte a másikat. Ami azért vicces, mert párom előző albérletében is volt probléma, felhívták a szolgáltatót ( ami ugyanaz mint itt ) és másnap kimentek kicserélni. tegnap könyvtárban neteztem kicsit és Zsuzsa barátnőmnek hála kicist többet nála. :) Ma Starbucks van soron. Jah és a válasz annyi volt, h talán a héten lesz net. Talán? A héten? Ma szerda van. A vasárnap meg még qurva messze van.

Szerintünk szimplán csak nem fizette be.
Párom már a költözésen gondolkodik. Egyetértek vele. Ha ez így folytatódik tényleg keresünk másik szobát.

4 megjegyzés:

  1. Ez szép...nem elég, hogy előre beszedi a lakbért...
    Ti nem tudtok beszélni a szolgáltatóval?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5. napja nincs net. :(
      Sajna a szolgáltatót hiába hívjuk nem tudjuk kinek a nevén van a szerződés. Tuti kérnének valami szerződésszámot vagy legalább nevet.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Tervezzük a költözést. :) Egy ilyen kis gyökérrel nem mocskolom be a kezem. Majd az univerzum megoldja. vagy egy baseball ütő ha így folytatja. :D

      Törlés