2014. augusztus 31., vasárnap

Öröm & Boldogság

Dobpergés . . . meghosszabbították a szerződésem az állatkertben. :) Whoop-Whoop. :) 

Carnaby bezárt, megünnepeltük pezsgővel és tortával. Az állatkertből retail részlegről senki sem jött elbúcsúztatni minket, na mindegy. Volt olyan menedzser ( head of retail btw ) aki egyszer sem jött el megnézni a boltot. Thx. A lényeg viszont, hogy visszatértünk az állatkertbe ahol tegnap szinte az egész napot a kasszában töltöttem, majd mikor az egyik menedzser éppen útban volt hazafele, elkaptam és megkérdeztem mikor közlik az emberekkel, h ki az aki maradhat. Kihívott a bolt elé ( ott volt head of retail is, drága Matthew aki mindig motyog és alig érteni amit mond, de szerencsére David beszélt ) és hát nagyon elégedettek a munkámmal és szeretnék ha maradnék a hosszabbításban november 1-ig, ugyanúgy heti 30 órás szerződéssel. 


Dobos Torta és répatorta


Szóval Cinka most happy. Nyertem 2 hónapot még munkát találni. Merthogy ez úgy műküdik kedves oo-nál, h az első hosszabbítás novemberig a szokásos szerződéssel van. Utána ismét csökken a csapat létszám és a másik hosszabbítás januárig vagy februárig van, de már nulla órás szerződéssel. Szval lehet egyik héten 32 órát dolgozol, a következő két hétben meg csak heti 12-t. Az már nem tetszik, mert arra nem lehet alapozni egy életet. 

Úgyhogy már elkezdtem keresgélni, az elején nem történt semmi, de aztán szerencsére beindultak a dolgok. Szerdán megyek interjúra a National Geographic boltba ( permanent, full time 32 órás szerződés ), szombaton Primark ( Marble Arch, nem tudom menynit fizet és azt sem, hogy menyni óráról adnak szerződést, elvileg heti 20-40, de nagyon nem mindegy melyik szám felé húz, ráadásul ez csak ideiglenes karácsonyi kisegítő ), 8-án megyek a Natural History Museum-ba ( szintén ajándékbolt, viszont állandó, teljes munkaidős és a fizetés asszem évi £16,700 aminek eléggé örülnék ). Tehát végre van vmi mozgás. 

Persze szeretnék a zoo-ban maradni, állandónak, heti 30 órás szerződéssel, de erre az esély kb 1%. Majd meglátjuk mi lesz. A legjobban a múzeumi állásnak örülnék. *fingerscrossed*. Majd jövök a fejleményekkel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése