2015. február 22., vasárnap

2 hete állatkert

Nem, nem az otthonom, habár náha érdekes szagok vannak, de igyekszünk úrrá lenni Bubuka pisilésén és elég jól megy neki a pelenkára, már ha siekrül aláraknunk időben.

Gondoltam beszámolok az új tapasztalatokról állatkerttel kapcsolatban.
Túl sok újdonság annyira nincsen, de pár apróság akad.

Pl idén állítólag nem lesz túlóránk. Tehát csak a szerződéses 30 óránkat fogjuk ledoglozni. Nem igazán hiszem, h ez tartható lesz pláne amellett, h állítólag idén kevesebb seasonals lesz. Na most ha kevesebb embert vesznek fel és ugye nme mindenki jött vissza tavaly nyárról, ráadásul vki mindig beteg vagy nyaralni van, szval sztem tuti lesz itt több óra, de mindegy.

A másik újdonság a kevesebb seasonals.

Matthew ( az egyik tavalyi menedzser akivel több embernek is volt problémája idán már nincs, helyette van Vicktoria és Judith, kérdés ez mennyire lesz jó. Egyelőre vegyesek a tapasztalataim Judithal, de adok még neki egy kis időt. Pláne, h új neki a szerep, gondolom bele is kell szoknia kicsit.

Idén nem lesz minden második hétvégénk szabad, a beosztás viszont 3-4 hétre előre ki lesz adva, így lehet tervezni.

A héten éppen iskolaszünet volt ami bőven adott nekünk munkát. Szerencsére. :) Ha elfoglaltak vagyunk gyorsabban telik az idő. Így kinyitottak a kisboltok is, mint Reptile Kiosk, Gorilla Kingdom, Tiger Territory, Penguin Beach. Volt "szerencsém" mindegyiket megtapasztalni. RK-al semmi bajom nincs, az a kedvencem, zárt, egyedül vagyok és van fűtés. PB és GK viszont több oldalról nyitott és se normál munkarunánk nincsen ( 1 pulcsit és kabátot leszámítva, btw XL-es máretük nincs, szval nem tudom összezárni a kabátot ), valamint fűtés sincs. Ez azért az átlag 5 fokban nem épp felemelő érzés. Hiába van rajtam 3 zokni, attól még átfagy a lábam. Mondjuk legalább anynit újítottak, h csak 2-3 órát vagyunk ott és utána váltás, de akkor is. Ez nagyon nem tetszik. Egy kis fűtőtest lenne a minimum.

Egyébként minden a régi, némi átalakítás folyamataóban van, új kifutó építése az oroszlánoknak aki majd csak 2016 tavaszán jönnek vissza, illetve március végén nyílik a "Meet the Lemurs" kifutó. Már alig várom. :) Imádom a hülye ksi fejüket.

Az időbeosztásom egyébként imádom. A héten pl 10:30-16:30 dolgoztam végig. Azért az elég jó, h jobb esetben 17:30-ra itthon vagyok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése