2015. március 6., péntek

World Book Day - 50 shades of Grey & Dexter

Nyugi, nem a könyvről fogok beszélni, habár majd jön róla vélemény. ( Elöljáróban anyni, hogy nekem az első 2 tetszett ).

Na szóval . . . World Book Day . . . ez arról szól, hogy a gyerekek könyvet visznek az oskolába és beöltöznek a kedvenc karakterüknek.

Tegnap láttam egy cikket, h egy 11 éves kisfiút kizártak ebből a buliból, merthogy Christian Grey-nek volt beöltözve. Szürke öltöny & nyakkendő és vitt magával egy szemellenzőt is.

Én a gyereket hagytam volna, de utána tuti elbeszélgetek az anyukával, hogy ugyan magyarázza már meg miért engedte a fiát pont a fent említett karakternek beöltözni, illetve, h a gyerek mégis mennyit tud a könyvről és, hogy került a szemellenző is a jelmezhez.

Anyuci reakciója annyi volt, szte semmi baj nincs ezzel, hiszen mindenhol a könyvről beszélnek.

Oké, rendben, nem süket a gyerek, hall dolgokat, de nem lehet neki elmagyarázni, hogy ez egy felnőtt könyv és inkább válasszon mást? nem hiszem, h ne lett volna egy szuperhős sem aki megfelelt volna.

Másik gyerek Dexternek volt beöltözve ( és nem a meséből ). 11 éves gyerek sorozatgyilkosnak öltözik be mint kedvenc karakter. Öhm . . . OMG. Kezdek tényleg megijedni.

1 megjegyzés: