2021. november 22., hétfő

3. oltás

 Egy ideje kaptam az üzeneteket az NHS-től, h nemsokára mehetek a harmadik oltásomra. Aztán jött az is amiben foglalhattam időpontot. Kicsit gondolkodtam rajta, de reméltem, h nem leszek rosszabbul mint az első után, és inkább beoltatom magam mint Covid aztán ki tudja mi lesz. 

December 6-ra foglaltam időpontot, de közben a háziorvosomtól is jött üzenet, h foglalhatok rajtuk keresztül. Megnéztem hátha van korábbi, szerencsére volt azon a héten szombaton. Másnap úgyis szabad, hurrá, ha szarul vagyok ott az egész nap pihenni. 

Az itteni plázában egy megüresedett TopShop üzletben lett kialakítva az oltóközpont. Aznap ugyan dolgoztam, de este 7-re foglaltam, 6-kor zárunk, taxi és hipp-hopp ott leszek. Délután az ebédszünetemen hívtak, h ugyan este 7-re van időpontom, de ha odaérek előbb az nem probléma. 18:25-kor már meg is kaptam a Pfizer oltásomat, majd 15 perccel később már úton voltam haza. 

A szombat este jól telt, vasárnap csak kicsit tompán kómásan ébredtem, és fáradtabb voltam egész nap mint általában, de ezt betudtam annak, h amúgy is 6 napot melóztam egyben. Délután még virágot ültettem a kertben, szóval amúgy jól voltam, aztán olyan este 7 körül már kezdtem érezni, h nagyon melegem van és fáj a fejem. Elmentem letusolni hideg vízzel ( sejtettem, h hőemelkedésem van ), majd 2 Paracetamol és hidegvízes borogatás kíséretében eldőltem aludni. Nah az az ami nem ment. Nehezen aludtam el, egész éjszaka forgolódtam, nem tudnám megmondani mennyit aludtam, de nem sokat. 

De legalább már nem voltam lázas, úgyhogy irány dolgozni. Kicsit fáradtan telt a nap, de ennyi. Szóval egész jól megúsztam ezt a harmadik oltás dolgot és a nővér sem úgy adta be mintha egy darts tábla lenne a karom ( nem úgy mint a másodiknál ). 

1 megjegyzés:

  1. Nálunk a héten oltási akció van, lehet menni időpont nélkül is. Mi urammal majd jövőhéten tervezünk menni. 2 oltást már mi is megkaptunk, tünet max annyi volt hogy hulla fáradt voltam pár napig, illetve a bal/jobb karomra nem tudtam feküdni, uramnak annyi hogy 2 napig picit fájt a karja. Remélem a 3. után sem lesz ez másképp.

    VálaszTörlés