2014. április 5., szombat

Mert a gyerek szent és sérthetetlen

Tipikus anyuka duma.

Először is sztem a szülő felelőssége, hogy megtanítsa a gyerekének a normális hangerőt. Nem azt mondom, hogy legyen teljesen csendben, de ha már nem gyerekbarát kávézóban vannak, vagy legyen az akár egy étterem, igenis vegye halkabbra.

Másodszor pedig azért, mert vki csúnyán néz rájuk az nem jelenti azt, h az illetőnek nincs gyereke, attól még idegesítheti más gyerekének a hülyesége.

Harmadszor pedig ne jöjjünk már azzal, hogy azért néztek a gyerekekre csúnyán, mert román nemzetiségűek. Sztem az angolok 80 %-a nem ismerné fel a román nyelvet. Max úgy voltak vele, h neveletlen Kelet-Európai gyerekek és kész.

És akkor íme volt kolleganő szösszenete FB-ról:

I went for a coffee today in Costa with some Romanian friends. We had Kyle with us and his friend Denis. Because they were laughing and making a bit of noise we had so many dirty looks from some sad, miserable people. They are kids, they don't understand they can be disturbing and I'm sure if they would have been English kids, wouldn't have been a problem. First of all how miserable you must be to hate a kid's laugh and second of all if you hate foreigners stay at home, as they are everywhere now. I had to say it, I feel better now 

komment is érkezett rá:

Sad people! To hear children laughing is one of the best sounds in the world sod um if they don't like it they should stay away!! Or go to places that are just for sad sods!! Like the middle of a field!!!!! Some people are just rude! X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése