2014. október 3., péntek

National Wedding Show - London 2014

Mint azt tudjuk enyhe esküvőmániában szenvedek, így mikor egyet fizet kettőt kap akció volt a Brides újságban található kóddal, rögtön ki is használtam. Pláne, hogy Bejja is akkor volt itt, így mehettünk együtt. 

Őszintén szólva elég nagy csalódás volt. Ruhákból sok volt, de kb a 4. bolt után mind ugyanolyan volt, csak ismétlődtek. Arról nem is beszélve, hogy nevesebb tervezőktől semmit sem lehetett látni. Se egy Vera Wang se egy Monique Lhuillier . . . :( 

Amit szintén hiányoltam azok az apróságok voltak. Merthogy ruha, torta, nászút az volt dögivel, de pl meghívók, vendég ajándékok, dekoráció az nagyon kevés. Ami azért is volt furcsa, mert National Wedding Show London-tól kicsit többet vár az ember. Na de mindegy, én még nem tervezem az esküvőm ( hehe, fejben már úgyis van legalább 3 forgatókönyv rá ) , de aki ihletet meríteni ment, na az csalódott. Meg hát az is aki csak nézelődni. 

Most vasárnap pedig Brides The Show lesz, arra is megyek, hála az ingyen jegyeknek, köszönhetően a Wedding magazinnak. :))) 












gondolom legközelebb a fiúk is jönnének :)









Jenny Peckham kedvences ruha ( bal szélen )




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése