2015. január 28., szerda

Kutty fejlemények

Kicsit felpörögtek az események . . . szerencsére.

Szval végre választ kaptunk a biztosítótól és a jó hír, hogy FIZETNEK!!! :)))
Ezután jött csak a java. A doki mondta, hogy megpróbálnak időpontot foglalni Lordnak CT-re a jövő hétre, de eddig minden vagy tele volt, vagy épp nem volt elég meber a kórházban vagy a géppel csináltak valamit, de azt mondta legyünk felkészülve, lehet egyik nap hívnak, hogy másnap mehet vizsgálatra. És így is történt.

Hétfőn hívtak minket, hogy kedden 10:15-re vigyük a rendelőbe. Onnan átszállították a kórházba ahol megcisnálták a CT-t és ma hívtak, hogy szerencsére nem mutatott máshol daganatot ( kisebb fellélegzés . . .  na jó, nem kicsi ) és délután már meg is operálták.

Én egyébként elég használhatatlan voltam ma melóhelyen, őróbáltam nem kuttyra gondolni ami nem igazán ment, kb 5 percenként sírhatnékom volt.

Mikor végeztem hívott párom, hogy telefonáltak a kórházból, Lord túl van a műtéten, ugyan volt kisebb vérzés, de komplikációmentes volt a beavatkozás, sikerült teljesen eltávolítani a daganatot. Már fel is kelt és járkált is kicsit, ha minden jól megy akkor pár nap és hazahozhatjuk. Már nagyon jó lenne, mert nagyon hiányzik. Olyan üres nélküle a lakás. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése