2022. október 20., csütörtök

Covid

 Csak elérkeztünk ide is, mégsem úsztam meg. Mármint a helyzethez képest baromi könnyen átvészeltem. 2 hete kedden reggel lementünk edzeni és délután / este éreztem, h erős izomlázam van. Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Szerda reggel ugyanez csak még erősebben. Akkor már sejtettem, h ez nem csak izomláz. A torkom is fájt egy picit estére pedig hőemelkedésem is lett. Vettem be lázcsillapítót, elmúlt, másnap szokásos tompa fej, fejfájás, torokfájás. Anya kérdezte teszteltem-e. Nem. Eszembe sem jutott. Itthon van még vagy 2 doboz tesztünk, gondoltam nah jó, csinálok egyet. Pozitív lett. Csináltam a másikkal is. Az is pozitív lett. Nah hurrá. Gyorsan jelentettem az NHS applikációján, már ugye nem kell itthon maradni, de azért javasolt, h kerüljük az embereket. Na köszi. Azt írta még 1 napot kell kerülnöm mindenkit, pont szabad voltam, hurrá. 

Az első dolog ami eszembe jutott, h úristen otthon voltunk, találkoztam Franky anyukájával ( 74 éves, autoimmun betegséggel ), találkoztam Klárival ( 1 hónapon belül szül ), jesszusom remélem senkit nem fertőztem meg. Egyelőre mindenki jól van, szóval fellélegezhetünk. 

Közben az izomfájdalom elmúlt, maradt a kótyagos fej és némi orrfolyás. Szagokat nem éreztem, még most sem nagyon, és ízeket sem teljesen, de komolyan pont nem érdekel, lényeg, h ennyivel megúsztam.

1 megjegyzés: