2012. július 23., hétfő

Helyzetjelentés

Szombaton mentem dolgozni. Kicsit aggódtam, mert Michelle 9 előtt 2 perccel még nem volt sehol, de szerencsére kb időben megérkezett "enyhén" másnaposan. :D Jó volt a pénteki buli. Érkezés után 5 perccel megkérdezte tudnék-e 6-ig maradni. Persze, miért is ne. Ő hazamehet pihenni, nekem pedig több lesz a fizum. :) Szval csak 2-ig maradt, utána Gail-el voltam az üzletben és nem fogjátok elhinni mi történt. Mischa Barton sétált be az ajtón a kutyájával Ziggy-vel ( meg néhány gondolom baráttal ). WOW. Nem én szolgáltam ki, mert épp sokan voltak a boltban és én egy kiskutyára igazítottam hámot, mert gazdiiknak az sem ment. No comment. Na mindegy, de találkoztam vele és tudom ez most lehet, h hülyén hangzik, de jó volt látni. Kedves volt, se fotós, se biztonsági ember, azért persze a Gucci szatyor a karon lógott, de hát az ő pénze, ott költi el ahol akarja. A kutyáját azért persze megsimiztem. :D

Jah, akinek a név nem mondana semmit, ő volt Marissa a Narancsvidék című sorozatban.



Egyébként 2-ig kb egyedül voltam a boltban, mert Michelle a raktárban aludt. :D Néha kinézett minden rendben van-e, feltöltötte magát vízzel, aztán ment vissza aludni. Mikor Gail megérkezett odaadta a szerződésem. :) Heti 2 nap van benne rögzítve, mert így még olyan összeget tud fizetni ami után nem kell adóznom. A többi pedig zsebbe megy. :) 

Elvileg mentünk volna ünnepelni párommal, h megkaptam a munkát, de felhívtam, h 6-ig maradok, viszont mikor megérkezett mondta, h ő azért foglalt asztalt. Végül is mehetünk, a kutyaszőrt leszedtem a nadrágomról a jól bevált ikea-s hengerrel és nem melegítőben voltam, úgyhogy irány a Jimmy's World Grill. Múltkor láttam Orsi blogján és nagyon megtetszett, mindenképp ki akartuk próbálni. Nem csalódtunk a helyben. Én ennyit sztem még esküvőn sem ettem. És minden nagyon finom volt. Igen a képen az én adagom látható. 3 tányér főétel + 1 tányér desszert. Párom 4 tányér főételt és 2 tányér desszertet evett. Tudunk élni. :D 


Vasárnap sikerült kipihenni magunkat, délután pedig Vauxhall-tól elsétáltunk a Temze mentén Tower Bridge-ig. Szerettem volna megnézni az olimpiai ötkarikát. 


Beültünk egy görög étterembe ebédelni, aztán átsétáltunk a hídon és elhajókáztunk Woolwich-ig, onnan vonattal haza. 




Ennél a sültkrumplinál már csak nagyimé jobb, annyira finom volt. Legközelebb csak 4 adag krumplit kérünk. :) Este még ebugrottunk Tesco-ba némi ellátmányért, mert 9-kor már nem volt kedvem nekiállni fpzni, úgyhogy mondhatni junk food napot is tartottunk. :) 

Láttuk a Szilánk nevezetű épületet is. Nem igazán hatott meg. Ráadásul annak ellnére, h már volt ünnepélyes megnyitó is, nem igazán úgy nézett ki a teteje mint ami be van fejezve. De lehet, h csak azt akarták ábrázolni, h törve van mint egy szilánk, de ahhoz meg kicsi lenne. Na mindegy, majd még visszanézek vmikor, h változtattak-e rajta. 


Ma reggel szintén pihi, de azért fél 10-kor felébredtem. Elmentem bankba, charity shop-ba, TK Maxx-be, ASDA-ba, de csak ágyneműt vettem, délután pedig mentem takarítani a gyógyszertárba, ahova többet már nem megyek. Legalábbis nem takarítani. Chrisna mondta, h a mai napot még megcsinálhatom, de holnaptól keresnek mást. Végül is megértem őket. Nem is a polctörölgetés kellett nekik annyira, inkább a mindennapi porszívózás, felmosás, szemét kivivés. A héten is csak hétfő és pénteki napokat tudtam volna bevállalni, szval megértem, de a mai napot azért megcsináltam ha már úgyis ott voltam, és legalább plusz £14. :) Várok pár hetet, h megnézzem, h alakítják majd a beosztásomat, aztán keresgélek valami kis jövedelem kiegészítést. Fogalmam sincs mit, mert nagyon beugrósnak kéne lennie, de majdcsak kitalálok vmit. A héten k-sze-cs dolgozom, jah és ha teljes napot vagyok akkor 1 óra fizetett ebédszünet. :D Úgyhogy gyorsan fel is töltöm az ipod-om és holnap kifekszem 1 órára a parkba. :))) 

6 megjegyzés:

  1. Ez az angol kaja azért elég brutál!:) Pl, mi az a barna szmötyi a harmadik tálon?:)

    VálaszTörlés
  2. Valami hús valami barna szósszal. De finom volt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez megnyugtató, mert kinézetre elég fura!:) - bár ettem én már német gőzgombócot barnamártással!:D
      Kolléganő nagyon laza, de ez az egyenes következménye a pub-ok pénteki hosszú nyitvatartásának!:)

      Törlés
  3. És a mai helyzet?:)

    VálaszTörlés
  4. Az mikor is volt, hogy vége lett az egészséges életmódnak? Tudod volt valami ilyen volt fotó is.

    VálaszTörlés
  5. Élvezzük az életet. Néha nem árt! :)

    VálaszTörlés