2012. július 20., péntek

Igenigenigeeeeeeeen

Megkaptam a pet shop-os munkát!!! :)))

Heti 3 nap és holnap már kezdek, jövő héten pedig kedd-szerda-csütörtöki napokat kaptam meg, kedden pedig elvileg kapom a szerződésem. Gail kérte, h írjam le az adataimat ( név, születési dátum, NI number ilyenek ), szval bízom benne, h tényleg lesz szerződésem. A mai nap egyébként már jobban ment, a vevőkkel is 1 fokkal könnyebben kommunikáltam. Hiába dícsérte Gail is az angolomat ( azt mondta meg van lepődve, h ilyen jól beszélem a nyelvet ), én akkor is csak a hibákat észlelem. De mindegy, mostmár visszamegyek majd az SGI-be is, amint lesz rendes bérletem.

Jah igen, merthogy 1-2 zónás bérletet kell vennem mivel a bolt a Regent's park mellett van ( az ajtóból látni a aprk szélt, ma ott ebédeltem, szépen el is áztam ), így metróznom kell reggelente. Hazafele jöhetnék csak busszal is, de úgy sokáig tartana. Be Marble Arch-ig, onnan meg 137-essel . . . húúú, szép menet lenne.

Szval holnap is meló ( hurrááááááááá, kutyusok :))) ), de csak 2-ig. Mára is kaptam fizut, juppi, tetszik ez a hely. :D Michellel is jól elbeszélgettünk, nem volt nagy forgalom és a pénztárgépet is egész biztosan kezelem már. Az árakról holnap sztem csinálok képet és itthon bemagolom a hétvégén.

A gyógyszertárban szóltam, h mi a helyzet, kaptam part time munkát, így csak heti 2-3 napot tudnék jönni, és mindig más anpokon, mert hetente változó a beosztás. Chrisna nem igazán örült neki, amit vhol megértek, azt beszéltük meg, h hétfőn még megyek, és gondolkodik a dolgon. Jó lenne megtartani a takarítást is, de ha nem hát nem. Kutyusbolt sokkal jobb.

Öröm-boldogság van! :)))

3 megjegyzés:

  1. Big gratulációóóó!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Nagy az öröm! :D Vicces aúgy, 2 helyett 6-ig maradtam másnapos kolleganő miatt, de erről majd a holnapi bejegyzésben részletesebben. :)

    VálaszTörlés