2012. július 18., szerda

Péntek óta

Hétfőn interjúra mentem. Még vasárnap csináltunk Zsuzsával egy próbautat, biztos ami biztos, jobb ha nem interjú előtt 10 perccel rohangálok a környéken, h merre is kéne menni.
Szval hétfő 12:00 interjú. Előtte éjszaka szinte semmit nem aludtam. Hihetetlenül ideges tudok lenni ilyenkor. Szépen felöltöztem, de nem vittem túlzásba, nem bálba mentem, hanem egy pet shop-ba. :D
Először is jó korán odaértem. 30 perccel korábban, mivel nem mertem megkockáztatni a buszos közlekedést, így inkább a metrot választottam. Szépen esett az eső naná, h szétáztam. Gail ( a bolt tulajdonosa ) kedves - aranyos 55-60 körüli nő, 16 éve van nyitva az üzlet. Egy nagyon kis boltot kell elképzelni, de azért van minden. Még a manager volt ott Michelle, ő olyan 30-32 körül lehet szintén normálisnak tűnt. Körbevezettek, elmondták miről lenne szó. Egyelőre part time, később teljes munakidő is lehetne. Érdekel-e a dolog. naná. Nem véletlenül küldtem neket CV-t, cover letter-el pedig nem is hirdettetek. :) Oké, akkor mikor tudnék próbanapokra menni. Igen, napokra, merthogy 2-re kéne menni. Mondtam, h nekem a csütörtök nem jó, mert fogorvoshoz van időpontom, úgyhogy megegyeztünk a szerda + péntek kombinációban, 09:00-15:00, mert mondtam, h igen bármennyire is szeretném ezt az állást attól még a mostanit nem akarom elhanyagolni, így csak 3-ig tudok maradni, de nem volt baj belőle. Még. remélem nem is lesz.

Eljött a szerda. Alvás ismét szinte semmi. Erről vhogy le kéne szoknom, de nagyon gyorsan. :) Este összekészítettem mindent, tuha, ebéd, hátizsák, melósruha ( nem tudtam lesz-e időm hazajönni átöltözni gyógyszertáras takarítónéninek ).

A próbanap jól telt, időben odaértem, kb 20 perccel korábban. Csak Michelle volt bent velem, habár 2x Gail is beugrott, de csak 1x hosszabb időre ( 1 órára mikor Michelle ebédelni ment ). A vevők kedvesek, aranyosak, kutyával jönnek. :D:D:D Kutyakozmetika is van 2 brazil kozmetikussal. Mindkettő férfi. LoL. az egyiket inkább néztem lengyel / román származásúnak. De jófejek ők is. Minden el lett hadarva, h mi micsoda. milyen típus, mire jó, nasi, ilyen kaja.olyan kaja, kutya-macska . . . stb. Kicsit fejzsongás és persze kb a harmada maradt mega  fejemben, de egy papírra leírtam a főbb márkákat, holnap pedig kutatást végzek velük kapcsolatban. Ami kicsit nehezebb lesz, h a dolgok nincsenek beárazva csak a polcra van kiírva, meg a kassza melletti ajtóra. :) Szval fog az menni max az elején kicist lassú lennék. Egyébként, h ne unatkozzak takarítottam, de itt azért nem kellett annyira aprólékosan. Amin meglepődtem, h kaptam fizetést. Eddig akárhol próbanapot említettek mondták, h sorry, de ez önkéntes alapon megy. Mikor mondtam Michellnek, h átszaladok a szemközti üzletbe vízért ( mert ami az üzletben van az állítólag nem jó, de majd pénteken azért megkóstolom ), megjegyeztem, h remélem lehet kártyával fizetni, err mondja, h várj odaadom már most a fizetésed. Csak néztem nagy szemekkel. £40 boldog tulajdonosa lettem. :) Ennyi járt 6 óára. Plusz pár penny, de azt nem néztem mennyi volt.
3 előtt picivel elengedtek, így még volt időm hazaugrani és megenni egy szendvicset és párommal is sikerült összefutni. Ma hajnali 1-ig melózik, szval valszeg csak beájul mellém az ágyba. Remélem ma már én is alszom, holnap csak fogorvosoz megyek amiatt már kevésbé aggódok habár naná, h 2 napja fáj a másik fogam. Hű, már nagoyn elegem van ebből a fog mizériából.
Még gyorsan annyit a munkáról, h heti 3 nap, valszeg szerda és péntek + 1 nap vmikor, de előfordulhat több is ha helyettesíteni kell betegség vagy holiday miatt. Szerződésben 3 nap lenne a többi nap kp-ban kapnám a fizetést. Nekem jó lenne. :D Nyitvatartás h: 9:30-18:30, k-szo: 09:00-18:00, vas: 11:00-17:00 Ha tényleg csak 3 nap lenne az elején biztos próbálnám megtartani a takarítást is a gyógyszertárban, feltéve ha Chrisna beleegyezne, h csak heti 2-3 napot tudok menni. Na mindegy, ez még a jövő zenéje. Egyelőre úgy érzem jól alakult a dolog, de nem szeretném elkiabálni. És sok-sok-sok kutyát simiztem. Volt Boston terrier is. :)))


Az azért csak jelent valamit, h hétfőn két Kühne-s kamiont is láttam. :D:D:D


3 megjegyzés: