2012. augusztus 4., szombat

Ismét munka nélkül

Igen, a hír sajnos igaz.

Tegnap bementem dolgozni, Nievh volt aznap a másik eladó. Nagyon aranyos kedves lány. Ő az aki jövő héten megy vissza Írországba. Na de a történet a következő:  eddig 3-an voltak a boltban plusz a főnök, Gail. 1 főállásban, 2 pedig részmunkaidőben, Gail pedig napi 1-2 órára beugrott, de volt, h egész napot is vállalt. Michelle marad főállásban, Nievh megy vissza Írországba, Gemma aki több mint 1 hónapja beteg volt, a jövő héten visszajön és a részmunkaidő helyett teljes állásba. 2 főállású emberrel plusz Gail-el pedig lefedik az egész hetet. Illetve 1 nap kimarad, de Michelle overtime-ot szeretne, szval lényeg a lényeg, én nem kellek. Mindezt tegnap délután ebédszünetből visszatérve közölte velem Gail. Nagyon sajnálja, de ez van. természetesen kapok ajánlólevelet, illetve ha mégis kéne nekik ember majd hívnak. A napnak összesen 2 jó pillanata volt, az egyik mikor bejött egy Boston terrier és megsimiztem, a másik mikor Lara Stone jött vásárolni. :)


Gondolhatjátok mennyire kiakadtam. Pár percig a raktárban pityeregtem, meg még délután is, itthon is. Először is rettentően "örülök neki", h kezdhetem előről az egész ( már elnézést a kifejezésért, de ) kib*szott álláskeresést, másrészt pedig azért visel meg ennyire, mert szerettem ott dolgozni. Cuki kis boltocska főleg törzsvásárlókkal, napi x kutyával. Gyakorlatilag decemberig meg volt tervezve az életem és most mindennek puff. Függőbe kerültek olyan dolgok amiket nagyon-nagyon akartam. Illetve jelenleg esély sincs rá, mert ki tudja mikor lesz megint munkám.

Jah, vicces egyébként, h tegnap munka után mentem volna megvenni az új telefonom. Így viszont inkább írtam páromnak egy sms-t, h sorry, de nem megyünk telefont venni, mert most fontosabb dolgokra kell a pénz. Hazafele pedig ketten is a fehér iphone 4s-t nyomogatták. Mikor már úgy érzem végre halad vmerre az életem vmi közbejön.

Szval ismét munka nélkül, round 2, kezdjünk mindent előről. :(

10 megjegyzés:

  1. Szia, Cinka!
    Jelentkeztel mar olyan helyekre, mint p. Starbucks, vagy Subway?
    Ezekben eleg konnyu munkat kapni!}
    A Starbucks-nal ugy mukodik, hogy barmelyik uzletben adnak application form-ot, a Subway-hez pedig online lehet jelentkezni.
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. Szia Mariann!

    Hasonló helyekre már jelentkeztem, de mondhatni valami "normális" munkát szeretnék. Végső esetben persze megint kopogtatok majd a gyorskajásoknál, de azt csak a legvégső esetben. Ez most biztos úgy tűnik válogatós vagyok, de tudom, hogy kb 1 hét alatt megutálnám az egészet. Adok magamnak egy határidőt, ha addig nem találok olyat amit kb szeretnék akkor jöhet szendvicskészítés. :) Amivel nem is lenne bajom csak az eladótérbe ne rakjanak ki. :)

    VálaszTörlés
  3. Többfrontos támadás az összes ügynökség felé?
    Egyébként milyen meló lenne, amit igazán szeretnél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amilyen most volt az lenne a tökéletes. :) Úgyhogy többfrontos támadás a kutyásboltok felé. :D

      Törlés
  4. ha csak az eladoter a baj:)
    szerintem eloszor mindenki a konyhaban kezd:)
    persze, igazad van, ha megteheted, vard ki az igazit!
    tegyel egy setat a Camden marketen, ott mindig szamtalan sales assistant kerestetik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megtehetem, de nem szeretnék a páromon élősködni még akkor sem ha ő ezt nem így látja. És persze szeretnék sokmindent, de mindenhez pénz kell. Ilyen eza világ. :) Próbálok kutyás fronton maradni, de persze nem csak ebben a körben nézelődök majd.

      Törlés
  5. Majd minding szólok ha làtok valamit. Én dolgoztam Subway.ban....hidd el nem akarsz te ott dolgozni, rettenetes hely. most én is keresgélek, szóval, ha làtok valamit szólok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap találkoztam egy lánnyal aki a Subway-ben dolgozott. 2 hetet bírt ki és felmondott. Csupa jót hallok arról a helyről. :D

      Törlés
  6. Sok sikert, semmiképp ne add fel!!! Én most még mindig egy gyárban dolgozok, ami oké, de admin munkát keresek. Nem egyszerű de meglesz. Van kedved tanulni? Mert a kurzus amit csinálok ingyenes, és heti kb. 10 órát kell tanulni. NVQ level2 képesítést kapok majd, az egész 3 hónapig tart, online. Ha érdekel, dobj egy emailt (orsolya.skinner@gmail.com) és akkor elmondom a részleteket. Gondoltam hátha ezzel tudok segíteni.

    VálaszTörlés
  7. Business and administration kurzust csinálok, de lehet letenni infós kurzust is ingyen.

    VálaszTörlés