2014. január 28., kedd

Reggeli séta

Ébredés után kinézve az ablakon láttam milyen szép időnk van, napsütés, nincs szél, gondoltam irány a park. Nem ami mellettünk van hanem egy kicsit távolabbi ( 1 km ) ahova a trénerrel mentünk. Nagy, nem sok a kutyás, eléggé elzárt, és ha a nagy részbe nem tudnánk bemenni kutyatömeg miatt, van mellette egy pici másik lezárt rész is.

Gumicsizma fel és elindultunk. Természetesen amint rákanyarodtunk a park melletti kis utcára elkezdett esni az eső, de nem baj, kuttynak kell a séta, akkor is maradunk. Szerencsére volt annyi eszem, h gumicsizmában és a vízlepergetős dzsekiben indultam el. ( Igaz, ebre nem adtam kabátot, de 10 fokban és napsütésben minek?! )

Út közben majdnem megevett egy Shi-Tzu-t, de ezt leszámítva nem volt semmi. A park lezárt részében volt két szájkosaras pitbull, mi mentünk a nagy részre, szerencsére üres volt. Gyakoroltuk a visszahívást és a maradj parancsszót. Visszahívás jól megy ( amíg meg nem jelenik egy kutya akivel játszani akar, mert akkor átmegy alkalmi süketbe ), a "maradj" is kezd egyre jobban menni.
Gyakoroltunk, nasizott, ismerkedett . . . illetve próbált, a másik kutya ugyanis csak a játékával volt elfoglalva, nem igazán akart ismerkedni. Aztán hazafele még megszimatolt egy foxit, ő elég félénk volt.  Megkapta a reggelijét némi csirke és répa formájában, azóta pedig szundít az ágyán.

Még egy apróság. Szinte teljesen leálltunk a száraztápról. Húst kap és zöldséget. Szárazat csak nasiként vagy reggelire egy nagyon picit tasakossal összekeverve. Ennek eredménye, h 1,4 kilót fogyott. Ami ráfér az ízületei miatt.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése