2015. március 5., csütörtök

Lord ismét itthon

Már ideje volt.

Szegénykém tele van borotvált foltokkal és több gyógyszert szed mint egy nyugdíjas. Doki azt mondta 4-6 héten belül kéne javulást látnunk, amennyiben nem akkor gerincműtét. Azt mondjuk nem tudom miből fizetnénk, mert így is hitelt kellett felvennünk, hogy kifizessük a múlt heti kezelési költségeit.

£3867.09

Mindez egy hétre. Mondjuk ebből csak az MRI £1800 volt. Kérdezték biztos haza akarjuk-e hozatni Lordot, merthogy ők nagyon szivesen vigyáznak rá és ht ugye takarítani is kell utána. Mondtuk, h köszönjük szépen, de eddig is takarítottunk utána és itthon is tudjuk adnia a gyógyszereit és masszírozni. ( Arról nem is beszélve, h napi £90 ápolási díjat megspórolunk. )

Ma megyek vissza a rendelőbe, mert fogyóban vannak a gyógyszerei és amiket receptre kell azoknál inkább csak a receptet kérem, mert úgy olcsóbb. Ott spórolunk ahol tudunk. Ma pelenkát rendeltem e-bay-ről, mert a boltban £26, neten pedig £9.99 + free delivery.

Gyógyszereknél szintén nagy eltérések lehetnek. Pl az egyik tablettáért ők £1.70-et számoltak fel darabonként, neten meg tudom rendelni £0.35/ db áron. Igaz areceptért £12-ot kell fizetni, de 3x felhasználhatjuk, így még mindig olcsóbban jövünk ki.

Lehet, hogy garasoskodásnak tűnik amit csinálunk, akár nevezhetjük annak is, de most minden penny számít. A doki így is azt javasolta, hogy hetente újabb röntgen, ez számokban annyit jelent, hogy £20 a taxi ( mert nincs saját kocsink és a félig lebénult 35 kilós labradort ha lehet nem buszoztatnánk, és páromnak sem hiányzik egy gerincsérv ), £20 vizsgálati díj vagy £38, ki tudja mennyit szmolnak fel, £80 röntgen ( ha nem kell szedálni a kutyát ). Szval alaphangon £120 / hét + a gyógyszerek. Canigest pasztát kap a pocija védelmére, mert annyi gyógyszert kap, h azok kikezdhetik, ez pedig megvédi, az pl a rendelőben £21, neten £13. És egy tubus elvileg 3 napig elég.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése