2015. április 22., szerda

Lord Update

Kutty köszöni szépen nagyon jól van, már naponta kétszer sétál tömbköröket. A végére ugyan elfárad, de jár és én ezzel tökéletesen boldog vagyok.

Pénteken voltunk vele hidroterápiás kezelésen. A doki mutatott új tornagyakorlatokat is aztán Lord kipróbálta a futópadot. Na nem futott. Ez gyakorlatilag egy körbeépített futópad amit be lehet zárni és felengedni vízzel, aztán elindítani és sétál rajta. Kemény 5 percig bírta, de ennyi elég is volt. 8 hetes kúrát javasolt a doki, mi egy 4 hetessel indítunk. £70/alkalom + £30 a taxi. buszozni még nem merünk vele, mert kb addig elfáradna míg a megállóba érünk aztán lehet fel sem akarna állni a buszon akkor meg feltartjuk az utazókat, így egyszerűbb volt taxizni, most viszont kocsit keresünk neki.

Jó lenne személyesen is megnézni, nem csak berendelni, mondjuk itt simán visszaveszik, nem attól félünk, de azért mégiscsak jó lenne látni.

Ami a jó benne, h így megkönnyítené az utazását és ha kirándulni megyünk akkor oda is jöhetne velünk, mert az erdőben 6 parkban kivesszük, szimatol, ha elfárad, csak visszarakjuk a kocsiba.

Egyébként ma már a parkban voltunk szimatolni. :)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése