2015. május 9., szombat

Dolgok

Kb 7 év után ismét beiratkoztam az edzőterembe. 15 perc gyalog itthonról és minden benne van: edzőterem + órák + úszás és mivel mindketten beiratkoztunk, így most csak a csatlakozási díjat kellett fizetni. Kis lépés ez az emberiségnek, de bazinagy lépés Cinkának. Szóval 2 hét múlva rendszeres látogatója leszek a Latchmere Leisure Centre-nek.

Szóval ez volt kedden, majd szerdán olyan rosszul voltam a derekam miatt, hogy korábban el kellett jönnöm. Munkából egyből a walk in center-be mentem, a doki közölte, h gyulladás vagy vmi más, adott gyógyszert és két hétig semmi mozgás a melón kívül. Még úszás sem. Kicsit sem ironikus a dolog, h pont előző nap lettem gym tag. Na mindegy.

Ma London Pet Show-n voltunk, de elég nagy csalódás volt.  Alig volt vmi. Gyorsan el is jöttünk. Az egyetlen amiért megérte elmenni az Noel Fitzpatrick előadása volt, ő a Supervet. És azért láttunk baglyot is :). Utána elmentünk a nagy Pets At Home-ba ahol szerencsére találtunk ágyát Bubukának. Még szoknia kell egy kicsit, ki kell feküdnie, de azért úgy látszik szereti.





Hazafele pedig elöl ülhettünk a DLR-on :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése