2017. szeptember 12., kedd

Ivartalanítás

Mikor Bo hozzánk került ivaros volt, és rögtön egyetértettünk benne, hogy ezen változtatni kell majd, de először adni akartunk neki egy kis időt, hogy megnyugodjon, beilleszkedjen. Szeptember 8-ra kértünk időpontot, mert akkor kezdődött Franky szokásos havi hosszú hétvégéje, így az utána lévő pár napban mindig lesz vele vki. ( Közben nekem felmondtak a munkahelyemen, de erről majd egy külön postban. )

Reggel 9-re kellett vinni, előző este éjfél után már nem kaphatott enni, inni se nagyon. Időben odaértünk, minden rendben ment, odaadtam a pórázt a nővérnek és Bo úgy ment vele, h vissza se nézett. :( Nem mondom, h nem esett rosszul, de inkább így érezze magát a rendelőben mint barátnőm kutyája akit 4-en kell lefogni egy szimpla oltáshoz.

Fél 2 körül hívtak, hogy minden rendben, de az történt, h Bo másodiknak volt betervezve a műtétre, az első műtét közben viszont a nővér rosszul lett és kórházba került, úgyhogy nagyon sajnálják, de ma nem tudják megcisnálni, ráérnénk-e kedden.
Itt Franky átvette a telefont, felvázolta nekik a helyzetet hogy bocsi, de sajna nem, a köv ilyen ráérős idő pedig októberben lesz, akkor viszont utazunk és afrissen műtött kutyát nem akarjuk itthon hagyni, szóval legközelebb  novemberben lehetne. Viszont tudtuk, h van még 2 másik rendelőjük és megkérdeztük, nem lehetne-e vmelyikben a kettő közül, mi nagyon szivesen elvisszük a kutyát, de ezt ma csinálják meg.
Rákérdeztek, a Surbiton-ban lévő tudta fogadni, úgyhogy Franky indult is, vitte a kutyát, majd jött haza, este pedig fél 9-re mehettünk érte.
Szerencsére minden rendben volt és még 10% kedvezményt is kaptunk a kellemetlenségek miatt.

Még jó, h megtartottuk Lord kocsiját, azzal mentünk érte, mert elég bágyadt volt. A kocsival se nagyon tudott mit kezdeni, sztem csak fura volt neki a helyzet.
Még pár nappal a műtét előtt rendeltem neki egy kis ruhát, h a gallér mellé azért legyen még vmi, illetve, h könnyebben tisztán tartsuk a sebet. 
Szerencsére nagyon jól viseli és hiper ügyes, nem piszkálja a sebet, nem hiperaktív, nem rombolta szét a lakást éjszaka, pedig csak 10-20 perces sétákra megyünk vele. Pénteken lesz varratszedés, remélem utána már elengedhetjük a pórázról, mert annyira hiányzik neki a játék.
Holnap lesz az első nap, hogy nincs lemozgatva és egyedül marad pár órára, mert F dolgozik én pedig interjúra megyek, úgyhogy majd meglátjuk milyen állapotok fogadnak itthon, de reménykedem a legjobbaknan. :D

Hazafele


Első este


Nagyon menő a ruhájában :)
Patentos hátul, könnyű feladni
A tölcsért szerencsére csak este kell rárakni, napközben nélküle is jól viselkedik




A ruhája Amazonról £19 volt ( L-es méret )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése