2018. július 5., csütörtök

Bo évforduló

Június 27-én volt 1 éve, hogy ezt a tünemény ugyanakkor néha igencsak idgeinkre menő ebzet a családunk tagja lett.
Mint minden családban nálunk is vannak jobb és kevésbé jó napok, de nem tudom nélküle elképzelni az életünket. Akinek volt / van kutyája tudja, akinek nicns annak meg nem magyarázom. Mi imádjuk és ennyi. :)

Szerencsénkre az évfordulóján szabadok voltunk mindketten és az angol időjárás is úygy döntött, hogy végre szép lesz a tengerparton is, úgyhogy irány Bournemouth és a kutyás strand. :D

Szerda volt és még nem nyáriszünet a gyerekeknek, úgyhogy szinte alig voltak. Mázli. Kutty pedig nagyon élvezte. Persze mi is. Jólesett egy nap semmittevés a parton.

Utána még beültünk megvacsorázni a kedvenc helyi éttermünkbe ( Harvester ) aztán irány haza. A vonaton mindenki kidőlt. :D












Persze, h nem a napernyő alatt fekszik ahol árnyékban lenne.


Még pár nappal a kirándulás előtt vettem neki egy hűtő mellényt. Fekete kutya, egész nap a tűző napon, nem a legjobb ötlet, gondoltam hátha segít. És segített. Napközben foylton rohangált a vízbe és hűtötte magát, jól volt, de utána mentünk vacsizni, még mindig meleg volt, teljesen odasütött a nap, nem mertem megkockáztatni, hogy rosszul legyen. A mellény nagyon jó volt, hűvösen tartotta egészen míg hazaértünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése