2020. április 12., vasárnap

Esküvő update

Már majdnem lefoglaltam a dekorost amikor ez az egész kirobbant, így viszont nem, mert nem szívesen fizetnénk ki £270 non refundable depositot ha aztán az egészet le kell mondani / át kell tenni.
Pár napja kaptam emailt a hoteltől, h nagyon sorry, de zárva vannak és valszeg augusztusig nem nyitnak ki, de mivel az esküvő aug 18-án van , így it's a strong maybe. Írtam nekik, h köszi, de nekünk ezt azért tudni kéne, mert ha helyszínt kell változtatni, az egyrészt ki tudja lehetséges lesz-e egyáltalán, mert nyílván nem mi vagyunk az egyetlenek akiket ez érint, illetve ha a mi hotelünk még nem tudja május végén, h nyitva lesznek-e akkor a többi hotel sem biztos. Plusz ugye ezt elég jó árban foglaltuk, tudjuk, h jól főznek, ehhez néztünk helyszínt . . . stb.
Június 2-án mentünk volna még egy menü tesztelésre és utolsó megbeszélésre egy kis pihenésre, és a papírokat is akkor adtuk volna le.

Nah ez a másik. Kéne anyakönyvi kivonat és családi állapot igazolás amit le kell adnunk az Inverness-i önkormányzatnál legkorábban 3 hónappal és legkésőbb 29 nappal az esküvő előtt, habár azt javasolják 6-8 héttel a ceremónia előtt adjuk le. Be is foglaltuk az időpontjainkat, mert persze egyszerre nem lehetett 2 embernek 1 időpont. 4 külön időpont kellett. Mindegy, megoldottam. Aztán jött az email h az anyakönyvi kivonatosat törölték, nagyon sajnálják, korona stb foglaljuk újra. Megtörtént. Majd jött az emil, h törölték. Nem is tudtuk, h akkor most a másikat is törölték vagy csak az anyakönyvi kivonatosat. Telefonon persze kb lehetetlen elérni őket, mindegy, bementünk. Ahogy sejtettük, a családi állapot igazolást megcsinálták, de a másikat nem, mert azt mr nem csinálnak. Ne kérdezzétek miért nem, és mi az összefüggés, mert foglamam sincs, de ez így baromi jó, h az egyik megvan, a másik nem, viszont a második papír nélkül nem házasodhatunk. Ki tudja mikor lehet megint intézni, menynire hamar fognak betelni az időpontotk, szóval most kb hetente 2x nézem, ha bármi engedmény lesz akkor majd nézem naponta 2x.

Szóval most ott tartunk, h az eskető szerencsére jól van, a hotel zárva, papírok még hiányoznak és ki tudja egyáltalán utazhat-e a család.

3 poció van:

  1.  minden megy tovább ahogy terveztük, ha korona is úgy akarja
  2.  elhalasztjuk ki tudja meddig
  3. meglógungc, plusz kutty és 2 tanú

Igazából elhalasztani egyikpnk sem nagyon szeretné. 8 éve együtt vagyunk, 1.5 éve terveztük, Skóciában a jó idő pedig június - július - augsuztus, szval legjobb esetben is 10 hónappal kéne elhalasztani.

Május végén "újratervezés" ahogy a gps mondaná. Addig igyekszem nem pánikolni. Nagyon jól megy. Jah nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése