2021. november 24., szerda

Fogyás

 Hehe, a szokásos mókuskerék. :)

Egész ügyesen csináltam, aztán jött Covid és minden bezárt, aztán nyitott, de lesérült a hátam, aztán az esküvőhöz közeledve nem mertem menni, nehogy vmi bajom legyen, mert hogy fel kéne menni arra a hegyre és nem ártana ha normálisan tudnék járni. 

Na mindegy. Lényeg, h 140.1 kg-ról indultam anno, az volt a legnehezebb súlyom, majd az esküvőre lementem 125 kg-ra, aztán jött az all inclusive nászút Antigua-n ahol valljuk be nem fogtam vissza magam, aztán telt-múlt az idő és a mocsok kalóriamanók kisebbre szabták a ruhákat a szekrényben, és a mérleget is megbabrálták, így 134.2 kg-t mutatott November 15-én. Kicsit rosszul érintett a dolog, úgyhogy elkezdtem odafigyelni, le is ment 132.7 kg-ra. 

So the plan is . . . ami már korábban is bevált: calorie counting

Nem szeretnék semmit megvonni magamtól, nálam az nem működik. Eszem továbbra is mindent, de beleszámolom a napi kalória keretbe. Cronometer app-et használok ami össze van szinkronizálva a Garmin órámmal. Eleve calorie deficittel számol, de ha a nap végére marad egy kevés az csak jó :) 

Egy ideje mi már mealprepelünk, ( nekünk nagyon bejött, h a szabadnapomon gyakorlatilag kb 2-3 óra alatt megfőzök a hétre előre ) ez továbbra is megmarad, viszont ma rendeltünk HelloFresh-t amit szintén ilyen mealprep-ként fogok megcsinálni. Változatos és reggel csak kiveszek egy dobozt a hűtőből és viszem, amikor hazaérek nem kell még nekiállnom kitalálni, h mit együnk másnap és még este 7-kor nekiállni főzni. 

Aztán ha lesz elég erőm akkor a gymbe is levonszolom majd magam :D 

A cél egyébként továbbra is a UK16/18-as méret, nem tudom az kg-ban mennyi, sztem úgy 80 körül lehet. Hetente 1-2 alkalommal mérem majd magam, valszeg hétfőn és pénteken. Nem ígérem, h mindent rögzítek ide,  majd kb azért írom, h mikor mit ettem. ( Köszi Klári, megadtad az utolsó lökést <3 )

1 megjegyzés:

  1. Jajjhát nagyon szívesen és nagyon nagyon drukkolok. :) <3 A bejegyzést elolvasva rá is szánom magam az edzésre. :D

    VálaszTörlés