2021. november 29., hétfő

Week 1.

-1.1 kg

132.7-ről lementem 131.6-ra whoop - whoop :) 

Nem igazán írtam mit ettem, majd jobban odafigyelek rá. Az egész sokat segít, h gyalog járok dolgozni, így reggel és este is 40 perc séta, hazafele van benne egy kis emelkedő is. Nem mondom, h rajongok érte, de még mindig jobb mint 1 órát vonatra várni és pluszban 30 percet sétálni. Igazából jó kis levezetése a napnak, Spotify hű társam ha a fülesem is úgy akarja. Ma már télikabátot vettem fel, mert hirtelen leesett a hőmérséklet -2 fokra. Mikor leszedtem tegnap akkor jöttem rá, h kettő is van :D ma még csak a vékonyabbal indultam, de egyelőre elégnek tűnik. Aztán persze 2 nap és megint 11 fok lesz. Meg van zavarodva az időjárás. 

Egyébként kb úgy néz ki a napom, h 7:30-kor kelek, 7:45-kor iszom egy turmixot: PE Protein powder + 1 dl Oatly Chocolate oat milk + 1 dl Alpro Almond milk no sugar



Szerencsére ennek a protein pornak nincs mű íze és nem is túl édes. Így összemixelve pont olyan mintha olvadt csoki fagyi lenne :) 2 dl csokis tejjel nagyon édes volt, de ez az arány ízlik. A protein por csak 91 kcal és 1.3 gr cukor, ehhez hozzájön még a csokis tej ami 69 kcal és 7.1 gr cukor ( aucs ) plusz az almond milk ami 13 kcal és zero cukor, szóval összesen: 173 kcal és 8.4 gr cukor ( egyelőre erre a kettőre figyelek oda a legjobban, aztán ahogy megyek előre majd figyelem a többit is mint fehérje, zsír . . . stb )

8:40 körül beérek dolgozni, 9:30 körül jön  tízórai ami van, h szendvics, vagy egy szelet quiche, nagy kedvencem még a kókusztejes tejberizs granolával keverve. 

13:00-13:30 körül ebéd. A múlt héten csak arra emlékszem, h Franky csinált vmi isteni marhapöri szerűséget, illetve volt teriyakis lazac babbal és baby kukoricával, a többi who knows. Általában a Fibre One low calorie nasiból eszem desszertet, a triple chocolate a legjobb, de van nekik elég sokféle. Még a karamellás a nagy kedvenc , de állítólag van fahéjas és cookies & cream, azokat még le kell vadásznom.


Délután még vmi "uzsonna" ami általában szintén ilyen nasi, este 7 körül vacsi, ami lehet bármi, majd a héten tényleg jobban dokumentálok :) 

2 megjegyzés:

  1. Reggelre probalj meg tartalmasabbat enni, a feherje jo, de inkabb tizoraira/vacsira. Szendvics (kenyer ch csokkentett legyen), sok zoldseggel, csmell/pulykamell sonkaval vagy zabpehely novenyi tejben megfozve es szorsz ra bogyos gyumolcsot.
    Nagyon drukkolok neked, megcsinalod! :*

    VálaszTörlés
  2. Titanium Vs tungsten - titanium-arts.com
    Tungsten, Titanium, Graphite, titanium nitride and Silicon titanium pry bar Tungsten, Copper-Iron, and Chloride-Methane Tungsten, Copper-Iron, men\'s titanium wedding bands and Chloride-Methane Tungsten, Copper-Iron, and titanium wire Chloride-Methane. microtouch solo titanium

    VálaszTörlés