2022. június 2., csütörtök

Week 27.

Start: 134.2 kg

Week 27: 112.6 kg ( +1.8 kg / -21.6 kg ) 


Ez a szám aztán még rosszabb is lett, felment 113.5-re. Hát igen, az otthonlét. TúróRudi & kókuszgolyó & hazai ízek "szentháromság"

Ezen nincs mit szépíteni ez egy ronda hét volt. Majd a következő jobb lesz. Csak tudnám miért olyan nehéz visszaállni. Azt vettem észre, h ha van egy ilyen 1 napos túlevés, vagy jelen esetben egy egész hét, akkor utána sokkal nehezebb ismét jól enni.Jön a nah még egy nap, már mindegy. Aztán ebből lehet visszaesni és visszahívni a leadott kilókat, de nem esek megint ebbe a csapdába, meg tudom csinálni. Csak baromi nehéz. Na mindegy, ennél már csak jobb lesz. Most a következő cél 110 kg alá menni. 2 héten belül sztem meglesz. Van új edzéstervem is. 


May gym tracker


Franky hozta vasárnap, első nap miután visszajöttünk Budapestről
Az avokádós finom volt, a másik felejthető mert nekem a chilli miatt nagyon csípős volt


Az ajándék malacával, mert olyan nincs, h a gyerek ne kapjon ajándékot miután egy hétre egyedül hagytuk ( nah jó a szomszédokkal, de akkor is )


Ma pedig 2x is sétizett
Kapott rágós nasit miután hazaértünk, lekezeltem a talpát, mert vmivel felsértette és most kidült az ágyán


Már az autóban bealudt :)


Én ettem 3 hotdogot vacsira . . . bad Cinka
holnaptól jó leszek :) 

1 megjegyzés:

  1. Mikor elmegyunk enni a kedvenc helyunkre es garnelarakos spagettit eszunk, elotte persze minestronelevest es utana tiramisut, kb 1 het mire helyreall minden.. teszta, cukor.. nem is surun jarunk. :D

    VálaszTörlés