2022. július 15., péntek

Week 33.

Start: 134.2 kg

Week 33: 109.6 kg ( -0.6 kg / -24.6 kg )


Szépen lassan megy ez. Persze jobban örülnék minden héten -1 kg-nak, de most ez van. Legalább lefele megy és nem 10 dkg-ként.

Múlt héten Angliát is elérte a hőség és csodával határos módon szabad voltam szombaton, úgyhogy irány a tengerpart. Most egy másik szakaszt próbáltunk ki. Elég jónak tűnt, messze a piertől ahol a gyerekekre / családosokra szakosodnak a mindenféle eladható bizbasszal.Itt nem lehet se napernyőt, se ágyat bérelni és csak 1 kávézó van meg egy üditős & fagyis stand, de ennyi elég is. A reggel 8-as vonattal mentünk, mert az közvetlen, de holnap a még korábbival megyünk. 1 óra 40 perc vonattal. Az állomástól 5 percre egy magyar pékség, onnan pedig még 15 perc kb a tengerpart kutyás része. Nincs messzebb ( sőt ) mint a már megszokott helyünk lett volna és jóval kevesebben voltak. Mivel ismét szabad leszek szombaton és még mindig jó idő van, ezért irány a part. 
Múlt héten a nap végén még beültünk a közeli pubba, de most kihagyjuk. Egyrészt nem kell minden héten ennyit elköltenünk kajára, másrészt pedig a 45 perc várakozás a főételre annyira nem volt kellemes. Úgyhogy most a reggeli megint a magyar pékségből lesz, ebédre csinálok csirkés wrapet és sütöttem vegan citromos sütit. Azzal elleszünk estig, hazafele pedig vhol behúzunk egy pizzát. 



Meleg pogácsa <3


Fahéjas csiga


Vanília krémmel töltött valami


Pisztácia torta és répatorta


Minden egyes alkalommal fürdés után meg kell fetrengeni a homokban
Szerencsére 5 perc alatt szárad és csak lerázza magáról :)








Rendeltem pár ruhát, mert a tavalyiból túl sok már nem jó rám és nyáron szeretek ruhákat hordani



Jah persze sikerült leégnem, mert okosan csak a 15 faktoros napolajjal kentem magam mondván nincs is olyan meleg. De volt. Na mindegy. Egy hete after sun testápolóban fürdök kb, szépen bebarnultam, de még mindig viszket 1-2 helyen, mert még piros.


Természetesen a lábfejem elfelejtettem bekenni
ügyes Cinka


Vasárnap már dolgoztam, de itt ki kell használni a napsütést, és augusztusban BBQ party lesz, úgyhogy beüzemeltük a kerti grillt
Bo-nak persze szorosan apagazdi mögött kellett lennie, hátha leesik vmi



Desszert pedig az előző nap este beszerzett süti volt
Pisztácia torta
( igen, enyhe pisztácia függőségem van )


Oreos brownie & cheescake combo
El sem hiszem, h ilyeneket eszem és fogyok
( Jó persze nem napi szinten eszem ezeket)

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok Cinka, így tovább👋👋👋 Bo nagyon édes ❤️

    VálaszTörlés