2012. május 27., vasárnap

Hampstead Heath

Mára is park volt betervezve. Hampstead Heath-be mentünk. Szépen sütött a nap, időben el is indultunk.


Nem semmi volt mire megtaláltuk. A londoni térképek néha érdekesek tudnak lenni. Konkrétan 3 térkép 3 különböző irányba küldött minket. LOL. De lényeg, h megtaláltuk. Megmásztunk néhány dombot pl a Parliament Hill-t, szép kilátás nyílt a városra.


Kicsit körbejártuk a parkot aztán letelepedtünk a vízparton piknikezni. Ugyanis a fél éves évfordulónkat ünnepeltük. Bezonyám, már 6 hónapja együtt vagyunk. :) 


Itthon csinlátam szendvicseket, a park előtt pedig beszereztünk némi édességet is. :) 


Olyan jó volt egy kicsit kifeküdni a napra. Napsütés, vízpart, lágy szellő . . . nagyon szép volt. Láttunk egy csomó kutyát is, megsimiztünk egy csuromvízes 3 hónapos kis mopszot is. Párom szinte transzba esett és egyre jobban csak erősödik az az érzés, h a Boston terrier mellé lesz egy fekete mopszunk is. :) 

Mikor párom elment feltölteni a vízesüvegeket milyen kutyus ment el előttem??? Egy Boston terrier. Naná, h akkor mikor ő nem volt ott. De gyorsan lefényképeztem neki. Jah igen, merthogy még nem látott élőben ilyen fajtát. 


Mikor már eleget napoztunk és árnyékba kerültünk 5 felé elindultunk haza. C2-es busszal Oxford Circus, onnan 137-es busszal Battersea Park Station. Itthon láttunk cuki mókust a ház előtt, éppen kukázott pedig tettem ki neki mogyorót is. Majdcsak megtalálja. :) 


Most vacsiztunk, párom megette a tegnapi Santalucia maradékát. Örülök, h ennyire ízlik neki. :) Nemsokára filmezünk némi csokifagyi kíséretében. Na igen, élni tudni kell. :) 
Ez a tegnapi desszertünk volt: tiramisu. Nem olyan jó mint az enyém, de azért finom volt. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése