2022. január 8., szombat

Calorie counting apps

 Amit használok azt igazából szeretem, de a design lehetne kicsit rendezettebb, plusz néha belassul, így nekiálltam keresni vmi mást. 

Csatlakoztam egy fogni csoporthoz Facebookon ( nem tudom meddig leszek a tagja, de erről majd egy másik posztban )

Szóval ami ott feljön kb minden legalább negyedik posztnál az a Kalóriabázis. Ez több okból sem a legjobb nekem: nem Mo-on élek, illetve úgy néz ki mint vmi 80-as évekből ittragadt szörnyeteg. ( Sorry, not sorry )

A következő a Yazio

Ez már legalább jobban nézett ki és a markokat is mutatta, de ha nem vagy pro, akkor azt nem mutatja mennyi volt a cukorbeviteled. Pro egyébként £3.33 havonta csak épp levonja egyben az első évet. Hát köszi, de nem

A harmadik a MyFittnesPal 

Hasonló probléma, jól néz ki, de ez konkrétan SEMMILYEN makrot nem mutat, itt is legyél pro ami £15.99 havonta jaj és az elégetett kalóriákat persze hozzáadja a napi kerethez így extrán kattintgathatsz, h megnézd mennyi volt a tényleges beviteled. Csak azért, mert extrán ledolgoztál 400 kalóriát, az nem azt jelenti, h akkor annyit lehet extrán enni. 

Így maradtam Cronometer-nél . . . átállítottam a háttér színét fehérre, így azért kellemesebb a szememnek, beállítottam a markokat és mutat mindent. Itt is lehetsz pro, de ez még az alap ingyenes verzióban is benne van. 

1 megjegyzés:

  1. Nekem Yazio Pro van mar 3. eve, az evi 3300 ft-ba nem halok bele. Nagyon szeretem, bar egy reeptet sem csinaltam meg meg. :D Az okosmerlegem ossze van vele kotve igy azonnal szinkronizalja a sulyomat az appba, stb. :)

    VálaszTörlés