2014. január 24., péntek

Eddig

Január 6-án kezdtem. 128.3-ról.

Ma január 24-e van. 126.8-on állok.

Kis lépés ez az emberiségnek, de nagy lépés Cinkának.

Szépen lassan, de megyegetek.

3 megjegyzés:

  1. Gratula, csak igy tovabb :)
    En sem hiszek a csodatablettakban, sima fizika az egesz, kevesebbet kell bevinni mint ami kimegy. De sajnos csak az elmeletben vagyok jo, a gyakorlat kicsit mas :P

    Kutya hogy mukodik? Nyugodtabb mar? A lany egy hete szerzett a randa vagast (harapast?) a bal hatso combhajlataba, megvarrtak es azota itthon kupos gallerban van, kint meg porazon. Lassan mindenki bedilizik. O azert mert nem rohanhat 60kmph sebesseggel es nem koszalhat kedve szerint, ahogy megszokta. En azert mert ot nem tanitottuk annyit mint a fiut es pocsekul megy porazon, huz-von-kiugral. A fiukutya azert, mert nincs kivel rohangaljon. Minden letezo masik ebhez odamegy, remenykedve, h az majd szalad vele egyet, de mindig csalodnia kell. Mondjuk van neki egy stilusa, morog, acsarkodik, anyazik, gondolm abban bizik, ha jol felbosszantja a masikat, akkor majd gyorsabban fog szaladni :P
    De az is teny, h sokkal szelidebb, mnt volt, hamar abbahagyja a tobbi kutya vegzalasat, regebben nem ada fel konnyen, kaptunk is miatta a tobbi gazdatol.
    Meg ot nap, mar vagom a centit...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartás. Már csak 5 nap. :)

      Kutty nálunk picit nyugisabb. Főleg akkor ha ő közelíthet először és szimatolhatja a másikat, ha szemből jönnek felé azt nem szereti. Majd ha megjön a fizu kikalkulálom, hogy mennyi kuttysétáltatás fér bele. Mert udom, h jót tenne neki, de őszintén szólva nincs napi £10-£20 felesleg egy kutyasétáltatóra, de valamennyit majd megpróbálunk beiktatni.

      Törlés
    2. Mi a szomszedasszonyal alltunk ossze es setaltatjuk egymas ebeit. Az ove egy 6 eves JRT keverek, fel mindentol es mindenkitol, bar pl engem mar szeret.
      Olyan kutyas ismeros akivel ezt csinalhatnad, nincsen? Fele koltseg, dupla elvezet ;)
      Es ez a szocializalodasban is segitene a te kutyadat.

      Mi hordtuk szitterhez, a penteket ott toltotte a fiu eleinte, mert akkor mindketten dolgoztunk egesz nap. Aztan miutan a lany meglett, ugyesen lepattintott minket, mondjuk megertem, ugyanannyit fizettunk neki, mint ket normal kutyaert, ezek meg elmeszaladt huliganok :)
      Eggyel meg elbirt, a ketto sok volt neki...

      Törlés