2017. január 16., hétfő

Day 11

Felállítottam magamnak egy kihívást: 31 nap alatt 22 gym / úszás.
Január 6-án kezdtem, azóta 11 nap telt el és ezalatt 3x voltam úszni és 4x edzeni.
Rendeltem Ebay-ről naplót amiben az étkezéseket vezetem és az edzéseket is, illetve azt is mennyit iszom, valamint a súlyváltozást is.





Nem mondom, h egyszerű volt felkelni reggelente. Merthogy munka előtt megyek, ami azt jelenti, hogy 06:00 - 06:15-kor kelek, és 7-re már a gym-ben vagyok. ( Kicsivel később ha úszni megyek. ) 8-ig leedzek, 8:30 körül pedig már a buszmegállóban vagyok és irány dolgozni. Aztán kb este 8-ra érek haza. 
Szóval volt olyan reggel ( kb mindegyik ) mikor különböző kifogásokat kerestem miért is maradhatnék ágyban ( hajnalban fájt a hasam, vagy nem aludtam jól, áh igazából ezt az egyet ki is hagyhatnám ), de szerencsére mindig felkeltem és elindultam.

Before / Now

( 12 hét után jönnek majd az after képek,
 amik before képek is lesznek, mert a cél 76 kg )




Amit eddig megfigyeltem, hogy mígy az elején utáltam, most már csak nem szeretek gym-be járni. Nehéz és unalmas. Kell egyéb indok? Persze lehet ez azért van, mert igazából csak az az életvitel hiányzik mikor csak pihenhetek és azt eszem amit akarok, legyen az 2 tányér Bolognai vacsira vagy egy doboz Ben&Jerry's a 2 szezámmagos-sonkás-majonézes-brie sajtos bagel után. Uramisten, belegondolni is szörnyű mivel tömtem eddig magam és még ezek után is folyamatosan éhes voltam. Tehát amit észrevettem, hogy kevesebbet eszem, de nem vagyok annyira éhes. És egészségesebb dolgokat eszem. Azt hiszem nagy rajongója leszek a különböző thai kajáknak sok zöldséggel, merthogy rájöttem a zöldség nem is olyan rossz. Ha kellő hús van mellette és vmi szósz is, de pl ASDA-ban vettünk vmi zöldségkeveréket ami nagyon finom párolva.

Nasiknál is igyekszem gyümölcsöt enni, vagy alacsony kalória és cukortartalmú dolgokat. Egyébként a nasi a legnehezebb. Mikor unatkozom akkor gyakorlatilag eszem. Most figyelnem kell, h ezt egyrészt ne tegyem, másrészt meg minél kevesebbszer. Ezt pl ma vettem Tescoban, mert ismerős jött át dumcsizni és gondoltam hozok vmi ropogtatnivalót. Vettem mag mixet, szárított gyümölcsöt és ezt. Nem néztem meg a tápértékét, ha megnézem tutui otthagyom. Viszont így értem miért olyan finom. 4 ilyen kis izében 8 gr cukor van :O WTF???



Ezt viszont Marks & Spencer-ben találtam és nagyon finom kevés kalóriával és alacsony cukorral.


Tehát itt tartok most, még nagyon az elején és nagyon izgulok, mert holnap mérlegelés. Az első. Nem várok csodát ( pedig igazán megtörténhetne :D ). 132.6 kg-ról indultam 11 nappal ezelőtt, szóval ha a mérleg 131.1 kg-t mutat majd akkor terv szerint haladok ( ami egyébként heti 1 kg fogyás ). Bármi ennél kisebb számmal nagyon boldog lennék. Ha vmi csoda folytán 129.9 lenne akkor pedig ugrálnék a szoba közepén ( persze cska óvatosan, nehogy leszakadjak az alattunk lévő mosodába ).


Holnap updatelek :)
-------------------------------------------------------

Update

Közben rájöttem, hogy kedden mértem magam úgyhogy a mérlegnek 131.6 kg-t kéne mutatnia.

Week 1: 131.3 kg szóval leadtam 1.3 kilót :) A semminél jobb, de azért többet vártam. Mindegy, gondolom be kell indulnia, a szervezetnek hozzá kell szoknia bla-bla-bla. És ugye itt volt a szülinapom is, nem hiszem, hogy a csokis - tejszínes piskótatekercs jó reggelinek számít :D

3 megjegyzés:

  1. Meglepődtem a súlyodon, így ránézésre 100 kilónak tippeltelek volna, én 93 vagyok, és magamnál nem sokkal látlak kövérebbnek.Drukkolok neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Lehet a magasságom miatt ( 172 cm vagyok ).

      Törlés
  2. Lehet:) én 168, de megyek össze, lehet, hogy már annyi sem!

    VálaszTörlés